حقوق ملی و بین الملل غذا |
کد مقاله : 1051-GAFR (R1) |
نویسندگان |
مهدیه شهاب *1، علیرضا انصاری مهیاری2، مسعود راعی3 1کارشناس حقوقی سازمان جهاد کشاورزی 'گلستان (دانشجوی دکتری حقوق بین الملل) 2عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد اصفهان 3ریاست دانشکده حقوق دانشگاه آزاد واحد نجف آباد اصفهان |
چکیده مقاله |
تأمین نیازهای حیاتی بشر از جمله حقوق اولیه و بنیادینی است که برای حفظ و استمرار حیات ضروری است. نظام بین الملل با هدف تأمین حقوق اساسی بشر، کمک به رشد اجتماعی و شرایط زندگی بهتر و تأمین صلح و امنیت بین المللی ایجاد گردیده است. تدوین و توسعه حقوق بین الملل از مهمترین برنامهها و رسالت های سازمان ملل متحد برای حمایت و کمک به تحقق اهداف یاد شده است، با توجه به اینکه غذا نیز از اصلی ترین عوامل حفظ و استمرار حیات انسان بوده و از نیازهای اولیه و بنیادی بشر برای زندگی است لذا این مهم هم مدنظر نظام حقوق بین الملل بوده است غذا و آب از عوامل اصلی هستند که تمامی نوع بشر برای زندگی باید به آن دسترسی داشته باشند." دسترسی به حداقل غذای اساسی کافی و تثبیت تغذیه ای کافی و سالم و آب کافی قابل دسترس ( از نظر فیزیکی ) از نظر حقوق بشر مورد توجه قرار گرفته است. |
کلیدواژه ها |
واژگان کلیدی: حقوق بین الملل، سازمان ملل ، حقوق بشر ، غذا ،حیات انسان |
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |